Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun Sala Sport - Polivalenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68 €
Brand
Sigma
Out Of stock
Descriere
Scaun pentru arene sportive, model Sigma, realizat din HDPP, desing simplu dar care respecta formele anatomice oferind confort . Realizat din materiale rezistente si placute la vedere , cu montaj pe suporti din otel galvanizat  in trei variante de prindere.

Scaunele pot fi insiruite sau montate unul cate unul , in functie de necesitatile proiectului , totodata pot fi montate pe suporti metalici cu prindere pe treapta cu picior sau fara cat si pe contratreapta.
O alta caracteristica importanta a acestui model , este aceea ca scaunul este realizat din HDPP vopsita in masa acesteia si nu doar la suprafata cum se face in cazul multor scaune de calitate inferioara .
Toate variantele de mai sus pot fi accesorizate extra standard cu : numere de rand si loc , desemenea extra-standard sezutul si spataul pot fi tapitate cu material sintetice tip PVC.
Scaunele sunt realizate si certificate de catre laboratoare agreeate CE , sub normele de siguranta  : EN 1021-1:2006 si 1021-2:2006

In ceea ce priveste siguranta la foc respecta normele de protectie M1 si de emisii toxice PN-88/ B-02855 , iar in privinta rezistentei la UV sunt certificate EN-ISO 4892-2 si respecta  standardul de conformitate EN 1727-2004
Trimite mesaj
Din Gura in Gura